Prekomerno znojenje? Imamo rešenje Prespi Guard Antiperspirant

Naručite putem telefona 011/453 7402, 011/2639 583 i 063/177 97 67

Šta je Perspi Guard?

Perspi Guard je zadivljujući losion koji pomaže u sprečavanju prekomernog znojenja(hiperhidroze). Perspi Guard je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate i od vrlo teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno, dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

Kako se koristi Perspi Guard?

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se jednom ili dva puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite sprejom 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Može se primenjivati na pazuhe, šake, stopala i grudi kao i ledja. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno.

Ko su korisnici Perspi Guard-a?

Perspi Guard koriste osobe sa teškim oblikom prekomernog znojenja(hiperhidroze), a i ostala populacija za normalnu upotrebu. Mogu ga koristititi žene i muškarci, deca do 15 godina moraju se prvo konsultovati sa lekarom.

Da li Perspi Guard ima neželjena dejstva?

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Ukoliko dodje to iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu. Ne dovoditi u kontakt sa očima.

Koja je razlika izmedju Perspi Guard-a i ostalih tretmanskih antiperspiranata?

Perspi Guard u svom sastavu sadrži i vodu, tako da je dosta blaži u smislu da nema iritacije i svraba u odnosu na ostale tretmanske antiperspirante. Opet, dovoljno je jak da pruži petodnevnu garantovanu zaštitu. Takodje, pakovan je u bočicama od 50ml u obliku spreja, što znači da sadrži duplu količinu sličnih proizvoda, što je vrlo bitan faktor u plaćanju!

Koja je razlika izmedju Perspi Guard-a i običnih dezodoransa?

Perspi Guard prodire duboko u kožu i svojojm jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda. Dok obični dezodoransi samo zamaskiraju neprijatne mirise i deluju površinski na koži. Dezodoransi ne sprečavaju znojenje niti uništavaju bakterije koje su glavni uzrok neprijatnih mirisa. Perspi Guard ne ostavlja bele mrlje na odeći i samim tim je ne oštećuje, što je dodatni činilac u štednji jer odeća duže traje.